Wie zijn wij

Wij zijn Patty en Geert, Roemen Inspecties Weert, aangenaam.

Op 1 januari 2018 zag Roemen Inspecties Weert het levenslicht, een bedrijf wat zich richt op asbestinventarisatie en gebouwinspectie. Met eigenaren Patty Roemen – van Zantvoort als kantoorverantwoordelijke en Geert Roemen als DIA (Deskundig Inventariseerder Asbest) zijn wij hard aan het werk om onze klanten te voorzien van deskundig advies en van ons eindproduct: het inventarisatierapport.

Samen kunnen wij snel en correct antwoord op uw vragen geven, uw afspraken inplannen en zaken voor u in gang zetten. Wij hebben heldere communicatie en korte lijnen hoog in het vaandel staan.

Daarom geldt: als u òns belt, krijgt u òns aan de telefoon!

Patty en Geert Van Roemen Inspecties Weert

Ons werkgebied

Hoewel wij gevestigd zijn in Weert, bestrijkt ons werkgebied heel Limburg en Brabant. Neem voor projecten buiten dit gebied contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Voor wie?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van asbestinventarisaties, zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Onze klantenkring bestaat dan ook uit o.a. particuliere woningeigenaren, gemeentes, asbestsaneerders, makelaars, architecten, woningstichtingen, aannemers en gebouwbeheerders.

Of het nu gaat om een dakrenovatie, verbouwingswerkzaamheden, totaalsloop, calamiteiten (brand- of stormschade) of het opruimen van illegaal gedumpt asbesthoudend materiaal op openbaar terrein; u bent bij ons aan het juiste adres!

Neem contact op

Heeft u bouw- of verbouwplannen aan uw pand? Op de pagina “Ik ga verbouwen of renoveren” vind u alle benodigde informatie terug.

Ook worden we vaker als vraagbaak gebruikt voor informatie over asbestverwijdering en asbest in het algemeen. Neem dan ook gerust contact met ons op bij vragen.